Ψηφιακά Άλμπουμ Βάπτισης

Η βάφτιση του Δημήτρη

Η οικογένεια του Δημήτρη   επέλεξαν να κάνουν την βάφτισή του στην εκκλησία  του Ταξιάρχη Μανταμάδου . Άν και ζωηρός ο μικρός καταφέραμε να τον  φωτογραφίσουμε και να φτιάξουμε ένα όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ που θα τον συντροφεύει σε όλη του την ζωή . Σας ευχαριστούμε !!!

Read More

Η βάφτιση της Δήμητρας

Η βάφτιση της μικρής Δήμητρας έγινε τον Ιούλιο του 2022 στην Ιερά Μονή Πιθαρίου στην Ερεσσό. Η ομορφιά του τοπίου μας βοήθησε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα και ευχόμαστε στους γονείς να χαίρονται την νεοφώτιστη…

Read More

Η βάφτιση της Μαρίνας

Η βάφτιση της Μαρίνας έγινε τον Αύγουστο του 2020 στην όμορφη εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο χωριό Αγία Μαρίνα κοντά στην Μυτιλήνη. Ο χώρος πανέμορφος με έναν καλοσυνάτο ιερέα που με τις υπέροχές ευχές του τέλεσε το μυστήριο της βάφτισης .Ευχόμαστε στην μικρή Μαρίνα κάθε ευτυχία και προκοπή στην ζωή της !!!

Read More

Η βάφτιση του Δημήτρη

τον όμορφο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου στο Κεράμι φωτογραφήσαμε τον μικρό Δημήτρη. Παρόλο την ενέργεια που είχε καταφέραμε να έχουμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα ισάξιο με του μεγάλου του αδελφού του πριν ο χρόνια. Πέρσα και Γιώργο να ευχαριστούμε για μια άλλη μια φορά !!!

Read More

Η βάφτιση της Ιωάννας

Τον Μαϊο του 2020 βρεθήκαμε στον όμορφο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας της Μυρσινιώτισσας στην Καλλονή για να αποθανατίσουμε την βάφτιση της μικρής Ιωάννας. Χρήστο & Άννα έχετε κάνει μια υπέροχη οικογένεια με τρία πανέμορφα παιδιά .Ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε να καλύψουμε την βάφτιση της Ιωάννας !!!

Read More

Γιάννης

Το τάμα έγινε πραγματικότητα. Έτσι και ο μικρός Γιάννης βαφτίστικε στον Ι.Ν.Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και εμείς είμασταν εκεί να αποθανατίσουμε τις όμορφες στιγμές μιας υπέροχης οικογένειας!!!

Read More

Σταμάτης

Τίμο και Τζένη πλέον δεν έχω λόγια να πώ για την όμορφη οικογένεια που δημιουργήσατε . Σας ευχαριστούμε για μια φορά ακόμα που είμασταν εκεί στον όμορφο χώρο της Ιεράς Μονής Λειμώνος (Αγίου Ιγνατίου)για να φωτογραφήσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε την βάφτιση του μικρού Σταμάτη !!!

Read More

Η βάφτιση του μικρού Γιαννάκη …

Μετά τον γάμο των γονιών του έπρεπε να βαφτιστή και ο μικρός Γιαννάκης. Έτσι και έγινε βαφτίστηκε ο μόλις τεσσάρων μηνών Γιαννάκης, ας είναι γερός και καλότυχος!

Read More

Η βάφτιση του Σωκράτη

Ο Γιώργος και η Ευτυχία βάφτισαν το τρίτο τους παιδί το καλοκαίρι του 2019.Μετα απο ένα γάμο και τρεις βαφτίσεις πλέον η σχέση φωτογράφου και πελατών περνάει σε άλλο επίπεδο που ξεπερνάει κάθε στερεότυπο.Μια τρελή ευτυχισμένη οικογένεια !!!

Read More
error: Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου και του φωτογραφικού υλικού της Ιστοσελίδας.