ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Ο Γιώργος πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι πολύ τυπικός, πρόθυμος, πολύ γρήγορος χωρίς αυτό να μειώνει τη ποιότητα της εργασίας του, ευγενικός, παρά πολύ ευχάριστος, σου προτείνει πάντα το καλύτερο, έχει ωραιες ιδεες για ωραία πλάνα κ φωτογραφίες, σου λέει πως να ποζαρεις για να έχουν οι φωτογραφιες το βέλτιστο αποτέλεσμα μιας κ δεν είμαστε μοντέλα για να γνωρίζουμε Χαχαχχα! πραγματικά δεν έχω λόγια. Αρίστος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μαριανθη Ταρατορη

Βάφτιση

Ο καλύτερος φωτογράφος σε όλο το νησί !τον είχα στη βάφτιση του παιδιού μου φοβερή συνεργασία και πάρα πολύ καλή δουλειά!!

Καλλιόπη Βαλιοντη

Μια αξέχαστη συνεργασία

Εάν έχουμε να επιλέξουμε έναν επαγγελματία ο οποίος μας έκανε τον γάμο μας και τη βάπτιση του παιδιού μας ακόμα πιο όμορφα,αυτός είναι ο Γιώργος και η ομάδα του.Άψογη προσπάθεια και φυσικά,το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας.Εξαιρετική δουλειά στο φωτογραφικό κομμάτι,ακριβής στον τομέα του επαγγελματισμού αλλά και πάνω απ’ όλα,συνεπέστατος σε αυτά που συμφωνήσαμε εξ αρχής.Καλλιτεχνική ματιά,συνέπεια και ευγένεια,αυτό είναι το KONTOS DIGITAL STUDIO.Σίγουρη επιλογή !

Κατερίνα Κατσαράκη-Γιώργος Φραντζής

υπέροχη συνεργασια

Ήταν μια υπέροχη συνεργασία”
Ευχαριστούμε για τις όμορφα επιτυχημένες στιγμές στο κοινό ξεκίνημα τις ζωής μας .Τις κάνατε ακόμα πιο γλυκές αποτυπώνοντάς  τες … για να μείνουν ζωντανές αναμνήσεις… Ευχαριστούμε!!

Τάσος & Ευστρατία

Τάσος ευστρατια

Μια υπέροχη ανάμνηση για μια ξεχωριστή στιγμη!!!!

Μια εξαιρετική συνεργασία έφερε ενα πολυ όμορφο αποτέλεσμα για να θυμομαστε αυτη την ξεχωριστή στιγμη στη ζωή μας, τη βάφτιση του παιδιού μας!!!! Ευχαριστούμε πολυ!!!

Κορομηλα Αντζη

Υπέροχη δουλειά!!!

Είχαμε μία άψογη συνεργασία, καί τό αποτέλεσμα ήταν ακόμα καλύτερο,σε ευχαριστούμε πολύ για την τέλεια καί καθαρή δουλειά σού.Σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε!!!

Αθηνά Αβαγιανου

Οι καλύτεροι!

Όπως και στο γάμο μας έτσι και στη βάφτιση του μικρού μας μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ήταν όλα υπέροχα. Άψογη η συνεργασία και το αποτέλεσμα καταπληκτικό.

Μαίρη & Μπάμπης & Μιχαήλ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!!!

Επαγγελματίες, φιλικο περιβάλλον, υπέροχο αποτέλεσμα, ευχάριστη συνεργασία, γρήγοροι και αποτελεσματικοί!! Ότι και να πούμε είναι λίγο! Ευχαριστούμε για τις υπέροχες εικόνες που μας χαρίσατε μέσα από την δουλειά σας, για τα συναισθήματα που μας ξανά θυμίσατε και θα θυμόμαστε κάθε φορά που θα βλέπουμε τα άλμπουμ που δημιουργήσατε για μας και θα ξαναζούμε τις στιγμές μέσα από τα βίντεο!!!

Βαγγέλης + Βέστα + μικρός Διαμαντής

Η κατάλληλη επιλογή για ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Πρώτα κλείσαμε τον φωτογράφο και μετά την ημερομηνία του γάμου μας, αυτό φαντάζομαι τα λέει όλα! Ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα είχαμε διαλέγοντας τον Γιώργο και την ομάδα του, όμως αυτό που πήραμε στα χέρια μας ήταν ακόμη καλύτερο!! Η χαρά, τα γέλια και η συγκίνηση συναισθήματα που συνεχώς εναλλάσσονται μέσα από τα βίντεο & τις φωτογραφίες! Το αποτέλεσμα της δουλειάς σας μοναδικό, όπως κι εσείς οι ίδιοι!!!
Μας μεταδώσατε την θετική σας ενέργεια κ έτσι απολαύσαμε την κάθε στιγμή!
Σας ευχαριστούμε τοοοοσο πολύ!

Γιαννης-Ματουλα

Υπεροχη δουλεια

Ηταν χαρα μας που αποτυπωσες στο φακο σου τη πιο σημαντικη και συγκινητικη στιγμη της ζωης μας,τη βαπτιση του γιου μας!
Ευχαριστουμε πολυ για την ομορφη συνεργασια,τη συνεπεια και την ευγενεια που εδειξες!

Αννα-Πετρος-Λεωνιδας

Κάθε κλικ μια ομορφη αναμνηση

Τι να πει πρωτοπει κανεις για τον Γιώργο και τους συνεργάτες του;
Για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου,όπως ο γάμος ,χρειάζεσαι κάποιον που να μπορεί με το δικό του ξεχωριστό τροπο να σε κάνει να νιώσεις ομορφα και άνετα.Ετσι ,οι φωτογραφίες μετά απο καιρο θα είναι γεματες ζωντανια, ευτυχία και χαμόγελα.. Αυτό ο Γιώργος μπορεί να το καταφέρει τόσο ευκολα! Κάθε δικό του κλικ είναι η απεικόνιση μιας όμορφης ανάμνησης της ζωής μας.!
Είμαστε πολυ ικανονποιημενοι από το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια για την δουλειά σας ! Ευχαριστουμε για την συνεργασία και την άμεση παραδοση του υλικού!

Θοδωρής -Ολγα

Βαρβάρα

Άψογος επαγγελματίας με εξαιρετική αισθητική. Κατέχει τοσο καλά το αντικείμενο του, που δεν χρειάστηκε να επέμβουμε ούτε ελάχιστο σε καμία φάση της όλης διαδικασίας προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και δικαίωσε την επιλογή μας. Επίσης κάτι ακόμα που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η συνέπεια του όσον αφορά τούς χρόνους παράδοσης. Γιώργο σε ευχαριστούμε θερμά για τιν άψογη συνεργασία χάρη σε εσένα μια απο της σημαντικότερες στιγμές της ζωης μας θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη!!!

Ειρήνη Τσαμουρα

Άψογη δουλειά!! Τέλεια συνεργασία….ευχαριστουμε πολύ

Άψογη δουλειά!! Τέλεια συνεργασία….ευχαριστουμε πολύ για όλα!!!

Ελένη paulo

Κάθε κλικ, σου μια μαγεία

Καταπληκτική δουλειά από το Γιώργο και την ομάδα του με άριστη συνεργασία οπου φένετε η πολύχρονη εμπειρία τους και το πάθος του για την δουλειά. Τα άλμπουμ, τα βίντεο και οι φωτογραφίες συνδιάζουν τη δημιουργικότητα, τη καινοτομία, τη ποιότητα και τη δεξιοτεχνία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αποτύπωσαν τις πολύτιμες στιγμές της ζωής μας με απαράμιλλο τρόπο, ωστε να μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. ‘Επεται και συνέχεια…..

Γιωργος & Κατερίνα

ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ

Τρία παιδιά ,τρεις υπέροχες και συγκινιτικές βαφτίσεις σε χρονικό διάστημα 13 χρόνων.Ο Γιώργος και οι συνεργάτες του εκεί ετοιμοπόλεμοι μη χάσουν καμία στιγμή ,δάκρυα ,χαμόγελα ,ανάμικτα συναισθήματα που αποτυπώθηκαν με τόση ζωντάνια στις φωτογραφίες .Η συνεργασία άψογη από την αρχή ως το τέλος.Η εξέλιξη και η βελτίωση με την πάροδο των χρόνων αισθητή .Το συμπέρασμα; ΄Οταν αγάπας τη δουλειά σου αυτό φαίνεται .

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ -ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

Δυο λέξεις μπορούν να εκφράσουν το ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ Γιωργο Κοντο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με ολη τη σημασια της λεξεως και πανω απο ολα ΆΝΘΡΩΠΟΣ σε ευχαριστουμε για την ομορφη δουλειά που μας εκανες για μας!! Σου ευχομαστε ολοψυχα να σε παντα γερος να κανεις τετοια θαυματα με το δικο σου μοναδικό τροπο!!!!ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ!!😍

Κωστας Παντερμος Γεωργια Καραβασίλη

Ευχαριστουμε πολύ για την υπέροχη

Ευχαριστουμε πολύ για την υπέροχη δουλειά που έκανες και τις μοναδικές στιγμές που τράβηξες για μας … Άψογος επαγγελματίας και ασύγκριτος….θα είσαι πάντα η επιλογή μας

Θάνος& Ανδριάνα

Θα τους επιλεγουμε για ολες μας τις στιγμες.

Ο Γιωργος με την ομαδα του ειναι σωστοι επαγγελματιες με μερακι για τη δουλεια τους. Νιωθουμε τυχεροι που συνεργαστηκαμε μαζι τους, γιατι πηραμε ενα φοβερο και πολυ συγκινητικο αποτελεσμα! Οι στιγμες μας ειναι αποτυπωμενες και καταγεγραμενες με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Σας ευχαριστουμε πολυ!!!

Σίμος&Χρυσούλα

Φανταστική συνεργασία και τα αποτελέσματα υπέροχα

Στη πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας ο Γιώργος ήταν εκεί για να αποτυπώσει κάθε λεπτομέρεια. Η συνεργασία μας ήταν φανταστική και απίστευτα διασκεδαστική. Όσο για τις φωτογραφίες, απλά εντυπωσιακές.

Χαράλαμπος Γρημάνης

Σωστός Επαγγελματίας!! Ευχαριστούμε για όλα 😍

Άπειρο φωτογραφικό υλικό!! Επαγγελματίες και με πολύ μεράκι!! Η συνεργασία μας βοφερή και με πάρα πολύ χιούμορ.Ε, και με λίγο κλάμα κατά τη διάρκεια του βίντεο λόγω συγκίνησης .Χάρη σε εσάς θα θυμόμαστε αυτή τη μέρα για πάντα!!

Χριστίνα Χαϊκάλη Χαράλαμπος Καραγιαννης

Οι καλύτεροι για την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας!!!

Δε θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιον καλύτερο για μια τόσο όμορφη μέρα! Παρόλο το άγχος μας μας κάνατε να νιώσουμε άνετα κ να το αποβάλλουμε κ αυτό φυσικά φαίνεται κ στο αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε για τις όμορφες αναμνήσεις που μας χαρίσατε μέσα από τη δική σας μάτια. Χιλια μπράβο

Μιχαελα Τζωαννου

value for money!

Ενα αγχος λιγοτερο στη διοργανωση του γαμου σου. Εχεις φωτογραφο το Γιωργο και ησυχαζει το κεφαλι σου! Ξερεις οτι το αποτελεσμα που θα παρεις θα ειναι πολυ πιο πανω απο τα στανταρ που εχεις βαλει. Η δουλεια του ειναι τελεια και μεσω της εμπειριας που διαθετει παρεχει ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα χωρις προχειροδουλεια! ξερει ακριβως τι θα φωτογραφησει, ποιους θα φωτογραφησει, ποτε θα τους φωτογραφησει και με ποιο τροπο ωστε να βγουν ολοι υπεροχοι! το μονο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να χαλαρωσεις και να απολαυσεις την πιο σημαντικη μερα της ζωης σου! Αυτος θα φροντισει να σου μεινει και αξεχαστη αποτυπωνοντας την στο χαρτι!

Μίνα Βουδούρη

Thank you to George and

Thank you to George and his team for capturing our special day. We came from Sydney Australia to get married at my husband’s home island and it was everything i could of imagined and more!

We are beyond happy with the photos, videos and wedding albums! They even rushed to get it all done so we could take it back to Australia with us instead of mailing it out.

We would highly recommend anyone needing a photographer to use George and his team!

Thank you again for your wonderful work!

Love, Louisa and Theodore Chondros

Louisa and Theodore

Άψογη συνεργασία -Υπέροχο αποτέλεσμα

Από την πρώτη συνάντηση μέχρι την παράδοση του άλμπουμ της βάφτισης της κόρης μας όλα ήταν άψογα . Επαγγελματίες , συνεπείς και χωρίς πολλά περιττά . Η παράδοση της δουλειάς του ήταν άμεση , το αποτέλεσμα υπέροχο σε ταξιδεύει σε εκείνη την ημέρα , χωρίς καμία ταλαιπωρία ! Γιώργο , σε ευχαριστούμε πολυ για όλα !!

Καρρά Μαρία

Ο καλύτερος με διαφορά !!!!!

Αψογη συνεργασία. Ευγενια,κατανονηση κ υπομονη. Το αποτέλεσμά,δε θα μπορουσε να ειναι καλυτερο!!! Καθε στιγμη μια φωτογραφια, η ωραιοτερη μας μερα , μεσα απο το ταλέντο σου θα ειναι αναμνησεις μια ζωης!!!!!! Ευχαριστούμε Γιωργο!!!!

Βασω βαλσαρα

Άψογη, επαγγελματική και διασκεδαστική Φωτογράφιση !!!

Ο Γιώργος Κοντός και το συνεργείο του ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για να μείνουν αποτυπωμένες αυτές οι υπέροχες στιγμές της ζωής μας. Μια δουλειά “παραπάνω” από άψογη, με σεβασμό στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή μας, αλλά και άκρως διασκεδαστική…ευχαριστηθήκαμε το κάθε λεπτό της φωτογράφισης από την αρχή μέχρι το τέλος….Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας !!!

Γιαννή Μυρσίνη Ειρήνη, Νικόλαος Δόγκας

Υπέροχα Φανταστικά Επαγγελματίας!!!

Φανταστική δουλειά με υπέροχο αποτέλεσμα και με σεβασμό στη στιγμή μας.. Νιώθαμε πραγματικά ότι είναι φίλος μας και όχι φωτογραφος φιλικός ζεστός με χαμόγελο πάντα.. Φοβερή εμπειρία να είσαι κοντά μας να μας κάνεις να γελάμε να φεύγει το άγχος..Επαγγελματίας σωστός μα και άνθρωπος.. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για ολα μας συγκίνησες με το αποτέλεσμα της δουλειά σου.. Εννοείται πως θα σε χουμε κοντά μας και στη βάφτιση…Να είσαι πάντα καλα να κάνεις τόσο όμορφα πράγματα…

Παναγιώτης-Μαρία Παλαιολόγου

Για ακομη μια φορα ολα καταπληκτικά ❣❣❣

Για ακομη μια φορα ολα καταπληκτικά φωτογραφιες βιντεο ολα … Είστε απίστευτη στη δουλεια σας και σαν ανθρωποι.Ανυπομονουμε για την επόμενη βαφτησι μας που και παλι εσάς θα προτιμήσουμε ❣❣❣

Αλινα ΣΚΟΥΤΑΡΙΩΤΗ

Όλα υπέροχα!!!!!

Εξαιρετική δουλειά,άψογη συνεργασία!!!!
Σας ευχαριστούμε για όλα!!!!
Να έχετε καλή και δημιουργική συνέχεια!!!!

Γιάννης - Κωνσταντίνα

The best of the best

Άνθρωποι χαμογελαστοί,επαγγελματίες,φανταστικό ζωντανό αποτέλεσμα για να χαιρεσαι τις όμορφες στιγμές ξανά και ξανά μέσα από υπέροχες φωτογραφίες!

Δεσποινα Βαβλαδελλη

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υπέροχη

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Υπέροχη συνεργασία, άψογο αποτέλεσμα και αξέχαστες στιγμές! Και το γεγονός πως μας συνδέουν τα παιδικά μας χρόνια νομίζω πως έπαιξε ρόλο για το τόσο ζεστό αποτέλεσμα.
Άνετα θα συνεργαζόμασταν ξανά. Καλές δουλειές!

Ευανθία Πλαχούρα

Άψογα

ο Γιώργος ειναι άψογος επαγγελματιας, γρηγορος, χωρις να επεμβαίνει στο μυστήριο και με τέλειο αποτέλεσμα.

ελενη σταματελλη

Τέλεια υποστήριξη

Απίθανες φωτογραφίες και βίντεο… Ευχαριστούμε

Πάνος&Ειρήνη

 

Γράψτε την δική σας κριτική παρακάτω!

Strong Testimonials form submission spinner.

Υποχρεωτικό πεδίο

Ένας τίτλος για την κριτική σας
Τι γνώμη έχετε για εμάς?
error: Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου και του φωτογραφικού υλικού της Ιστοσελίδας.