Το studio μας

Λίγα λόγια για τον Φωτογράφο Γεώργιο Κοντό.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλλονή της Λέσβου ,η πρώτη μου επαφή με την φωτογραφία ήταν στα 19 μου χρόνια παρακολουθώντας μαθήματα φωτογραφίας στο 1° Πολιτιστικό Στέκι του Δήμου Γαλατσίου. Επιστρέφοντας στο νησί ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα με την φωτογραφία.

Μέσα στα 18 χρόνια της φωτογραφικής μου καριέρας έμαθα ότι η μεγαλύτερη σχολή είναι η ίδια η ζωή σαν εμπειρία.

Με αγάπη προς την φωτογραφία και στους ανθρώπους κέρδισα τον σεβασμό τους και την καθιέρωσή μου ως προσωπικό τους φωτογράφος της περιοχής.

Κάθε χρόνο φροντίζω εγώ και οι συνεργάτες μου να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις της εποχής και την εξέλιξη πάνω στη φωτογραφία και το βίντεο με παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Συχνές ερωτήσεις...

ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ;
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ;

OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ;

ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΑΛΜΠΟΥΜ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;

ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ LOCATION SHOOTING, HONEYMOON, ENGAGEMENT, BAPTISM, FAMILY PORTRAITS, ΚΛΠ;

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤE ΓΑΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΣΒΟΥ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ;

Το στούντιο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της αγοράς της Καλλονής σε πλήρη ανακαινισμένο χώρο με νέα φωτογραφικά προϊόντα (κορνίζες, άλμπουμ) και νέα μηχανήματα για όλες τις εκτυπώσεις απ’ όλα τα ψηφιακά μέσα. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία στον τομέα της φωτογραφίας και βίντεο με καινούργιο φωτογραφικό εξοπλισμό έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες τις εποχής.

EnglishFrenchGermanGreek
error: Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου και του φωτογραφικού υλικού της Ιστοσελίδας.